Ескурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02/9533441
02/9533442
факс: 02/9533446
www.ines.bg КОНТАКТИ НОВА ГОДИНА
2011
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ !!! LAST MINUTE
ОФЕРТИ
 
По държави

НОВА ГОДИНА 2011 КРУИЗ Morocco & Spain I - New Year, Генуа, Марсилия, Танжер, Казабланка, Малага, Аликанте, Барселона, Генуа, кораб Louis Majesty 4*, 9 дни, отплаване на 27.12.2010, цена от 739 евро, ОФЕРТА 72504

 

НОВА ГОДИНА 2011 КРУИЗ Morocco & Spain I - New Year, Генуа, Марсилия, Танжер, Казабланка, Малага, Аликанте, Барселона, Генуа, кораб Louis Majesty 4*, 9 дни, отплаване на 27.12.2010, цена от 739 евро, ОФЕРТА 72504
 
ден
пристанище
пристига
отплава
27.12.2010
Генуа, Италия
-
19:00
28.12.2010
Марсилия, Франция
08:00
18:00
29.12.2010
В Средиземно море
-
-
30.12.2010
Танжер, Мароко
13:00
20:00
31.12.2010
Казабланка, Мароко
07:00
-
01.01.2011
Казабланка, Мароко
-
12:00
02.01.2011
Малага, Испания
08:00
17:00
03.01.2011
Аликанте, Испания
09:00
16:00
04.01.2011
Барселона, Испания
07:00
14:00
05.01.2011
Генуа, Италия
12:00
-
 
Дати на отплаване 2010
Сезон 1:
27 декември;
 
 
ЦЕНИ в ЕВРО, за круиз, за пасажер, настанен в двойна каюта от категория:
 Сезон 1 
IA 
Двойна вътрешна Standard
1369
IB 
Двойна вътрешна Standard
1439
IC 
Двойна вътрешна Superior
1539
ID 
Двойна вътрешна Premium
1629
IE 
Двойна вътрешна Deluxe
1679
XAO 
Двойна външна каюта с ограничена видимост
1679
XA 
Двойна външна Standard
1799
XB 
Двойна външна Standard
1899
XC 
Двойна външна Superior
1999
XD 
Двойна външна Superior
2119
XEO 
2119
XE 
Двойна външна Premium
2269
XF 
Двойна външна Premium
2379
XG 
Двойна външна Deluxe
2469
SJO 
Junior Suite с ограничена видимост
2689
SJ 
Junior Suite
2779
S 
Suite
2899
Възрастен на 3-то/4-то допълнително легло в двойна каюта
1159
Дете от 2 г. до 18 г. на 3-то/4-то допълнително легло в двойна каюта
110
Пристанищни такси (включени в цените за круиз)
110
Завишения за единично ползване на двойна каюта:
-  50% за всичи категории двойни каюти
- 100% за апартаменти (категории SJ, S)
Екстри за пасажерите настанени в категории SJO, SJ, S
Пасажерите, настанени в апартаменти могат да се хранят безплатно в луксозния френски ресторант на кораба "Le Bistro"
Само за младоженци:
- Отстъпка от каталожните цени - 100 ЕВРО / човек
Отстъпката НЕ се прилага за категории IA и IB и може да се ползва след представяне на акт за сключен граждански брак в период 6 месеца преди датата на отплаване.
Цените могат да варират в зависимост от запълняемостта на кораба.
Окончателните цени се потвърждават в момента на резервацията.
КАКВО ВКЛЮЧВАТ ЦЕНИТЕ?
Всички цени, посочени към маршрутите на Louis Cruises, са в EUR (евро) за човек,
настанен в двойна каюта от избраната категория, за целия круиз и включва
 
·         Настаняване в двойна каюта за периода на целия круиз
·         Хранене на борда на кораба (закуска, обяд, вечеря и междинни бюфети) – храненето е с фиксирани часове
·         Ежедневно, почистване на каютите
·         Пристанищни такси във всички точки от маршрута
·         Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба
·         Ползване на откритите басейни, шезлонги, джакузи и плажни хавлии
 

КАКВО СЕ ЗАПЛАЩА ДОПЪЛНИТЕЛНО?
 
·         Брегови екскурзии в отделните точки от маршрута (закупуват се на борда на кораба)
·         Такси обслужване и парични благодарности към персонала (EUR 8/човек/ден; за деца от 6 до 16 години EUR 4/човек/ден )
·         Напитките, консумирани на борда на кораба (в баровете, ресторантити, рум сървиса)
·         Услугите на SPA и бизнес центъра; фризьорския салон; фотографското ателие; лекарския кабинет; пране и гладене; казиното; румсървис
·         Храната в специализираните ресторанти (на борда на корабите, които имат такива)
·         Всякакви услуги с индивидуален характер
·         Телекомуникациите и интернет
·         Всички допълнителни услуги, съпътстващи основната туристическа услуга – КРУИЗ, а имено: самолетни билети до/от начално/крайно пристанище; медицински застраховки; хотелско настаняване в начално/крайно пристанище; трансфери в начално/крайно пристанище. При поискване от страна на клиента, Инес Травел може да предложи и организира посочените услуги, съпътстващи круиза, срещу допълнително заплащане. Оферти за допълнителни услуги се предоставят само при конкретно запитване за круиз с посочен маршрут, кораб, дата на отплаване, брой и вид пасажери (възрастни, деца и пр.)
 
От януари 2009, Louis Cruises прекрати събирането на такса гориво. Компанията обаче си запазва правота да изиска заплащането на такава, включително и за вече потвърдени резервации, в случаи на значителна промяна на цените на петрола.
Каталожните и промоционалните цени се отнасят за индивидуални пътници и НЕ зависят от набиране на минимален брой пасажери. 
Групови цени се предоставят при конкретно запитване.
Всички каталожни и промоционални цени, публикувани в информационните материали на Инес Травел подлежат на промяна по всяко време без предизвестие. Окончателните цени за круиз се фиксират в момента на реална поименна резервация за круиз.
 
 
КАК СЕ ИЗВЪРШВА РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА КРУИЗ и КАК СЕ ЗАПЛАЩАТ ДЪЛЖИМИТЕ СУМИ?
 
1. УСЛОВИЯ за записване за круиз.
Записване за круиз може да се извърши по всяко време преди началната дата на пътуването, при наличие на свободни места, чрез предоставяне на необходимите лични данни за всички пътници (имена НА ЛАТИНИЦА, съгласно изписването им в международния паспорт, който пасажерите ще представят при чекирането за качване на борда на кораба; ЕГН или рождени дати; адрес за кореспонденция; телефон за контакт).
В резултат от заявката потребителят получава потвърждение за временна резервация, предоставено от Инес Травел, което представлява едностранно сключване на договор за пътуване по общи условия на круизната компания. Договорът се сключва между круизната компания и потребителите, упоменати в резервацията за круиз. Временната резервация се преобразува в постоянна и договорът става двустранно сключен между потребителите и круизната компания, при получаване на валидно плащане на изискуемия в потвърждението депозит или на пълната дължима сума за круиз.


 
ВАЖНО! Корекции на имена в потвърдени резервации НЕ винаги са възможни и доколкото такива се разрешават от круизната компания, те се извършват срещу заплащане на допълнителни такси в размери, определени от доставчика. При корекция на имена Инес Травел събира допълнителна административна такса в размер EUR 20 / потребител.
 
 
2. СРОКОВЕ ЗА ПЛАЩАНЕ
Размерът на депозита, сроковете за плащане на депозита и сроковете за плащане на остатъка до пълната стойност на заявените услуги, зависят от продължителността на периода между датата на резервацията и началото на пътуването, както и от продължителността на заявения круиз и категорията на заявената каюта. Закъснение в плащането води до автоматично анулиране на резервацията за круиз. За валидно плащане се счита това, което е постъпило в банковата сметка или в касата на Инес Травел най-късно до упоменатите в потвърждението на временната резервация срокове (сроковете за плащане се задават с дата и час). Неспазването на сроковете за плащане на депозита и окончателния баланс води до автоматично анулиране на временната резервация и съответно до анулиране на сключения с круизната компания договор за пътуване, без последствия, както за круизната компания, така и за туристическия агент – Инес Травел.

А/ При записване до 41 дни преди пътуването:
- депозит 30% от стойността на круиза, платими до 2 календарни дни от потвърждението на резервацията за круиз от страна на Инес Травел
- заплащане на остатъка до пълната стойност на круиза: не по-късно от 35 дни преди началото на пътуването


 
Б/ При записване в рамките на 41 дни преди пътуването: заплащане на пълната стойност на круиза до 1 календарен ден от потвърждението на резервацията от страна на Инес Травел
 
При резервации по промоционални цени, както и за някои видове каюти, сроковете и размерът на депозита и окончателното разплащане може да бъдат различни и се предоставят при всеки конкретен случай. 

КАКВИ НЕУСТОЙКИ СЪБИРА КРУИЗНАТА КОМПАНИЯ ПРИ АНУЛИРАНЕ НА ПОТВЪРДЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ по искане на потребителя или при неспазване на сроковете за плащане?
- до 56 дни преди пътуването:                                   10% от стойността на заявените услуги
- от 55 до 41 дни преди пътуването:                      20% от стойността на заявените услуги
- от 40 до 26 дни преди пътуването:           50% от стойността на заявените услуги
- от 25 до 18 дни преди пътуването:           75% от стойността на заявените услуги
- от 17 до 0 дни преди пътуването, включително при неявяване за отпътуване: 100% от стойността на заявените услуги.


 
Посочените условия подлежат на промяна от страна на круизната компания по всяко време, без предизвестие.


 
Освен предвидените по-горе неустойки, дължими към круизната компания, в случай на анулиране на потвърдена резервация за круиз, потребителите дължат допълнителна административна такса, в полза на Инес Травел, в размер EUR 150 / резервация.


При резервации при специални (промоционални) цени може да се прилагат различни условия, които се обявяват при всеки отделен случай.
 
Анулиране на потвърдени резервации може да се извърши само в писмена форма в офиса на Инес Травел. Уведомление за анулиране, получено през празнични или почивни дни в България, Гърция и Италия, както и такова, получено след 17:00 часа през работни дни се счита за подадено на следващия работен ден. 


 
 
С КАКВИ ДОКУМЕНТИ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПЪТУВАНЕТО?


Всеки пасажер трябва да разполага с международен паспорт, валиден поне още 6 месеца след датата на приключване на круиза. За деца под 18 години, които не са придружени и от двамата си родители, се представя освен международен паспорт също и нотариално заверена декларация от отсъстващия родител / настойник, че е съгласен детето да пътува с другия родител / настойник. При несъответствие между фамилното име на детето и фамилните имена на родителите, които го придружават, родителите трябва да си осигурят документ удостоверяващ родствената им връзка с детето (като например преведен на английски и заверен акт за раждане или друг документ).
 
За настаняване на борда на кораба пасажерите представят ФАКС-КОПИЕ на ХАРТИЕН билет за круиз.
Пасажерите получават оригиналните билети при качването на борда на кораба.