Ескурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02/9533441
02/9533442
факс: 02/9533446
www.ines.bg КОНТАКТИ НОВА ГОДИНА
2011
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ !!! LAST MINUTE
ОФЕРТИ
 
По държави

Флотилия Costa Cruises, кораб Costa Pacifica (4*)

 

Costa Pacifica (4*)
 
Корабни данни:
Круиз линия: Costa Cruises
Година на пускане на вода: 2009
Размер на кораба: Голям курортен кораб
Тонаж: 114,147 t.
Палуби: 14
Брой каюти: 1504
Каюти с балкон: 521
Екипаж: 1110
Брой пасажери: 3000
Съотношение пасажери към екипаж: 2,7:1
Флаг: Италия
 
- Общо 1504 каюти, включително: 91 с директен достъп до Samsara Spa, 521 каюти с балкон, 58 апартамента с балкон, 12 апартамента с директен достъп до Samsara Spa.
- 5 ресторанта, включително два специализирани (Club Blue Moon и Samsara Restaurant) срещу допълнителна такса и предварителна резервация.
- 13 бара, включително Cognac & Cigar Bar (място за пушачи) и Coffee & Chocolate Bar.
- 4 джакузита, 4 басейна (два с подвижен покрив, един за деца и водна пързалка).
- Samsara Spa: 6000 m² на две нива с фитнес център, Тасасотерапия, масажни кабинети, сауна, турска баня, солариум.
- Спортно игрище, палуба с басейни и подвижен стъклен покрив и огромен екран.
- Театър на три нива, казино и дискотека.
- Гранд При симулатор, звукозаписно студио, PlayStation World.
 
Музиката е универсален език, който всеки разбира, тя носи щастие, въодушевление и истинско удоволствие. Ето защо круиз на борда на Costa Pacifica ще бъде незабравим: това е корабът на музиката, който наистина ще ви погълне с красивите си звуци и ще ви отведе до невероятни кътчета от света по вълните на хармоничната мелодия.
Тайната на неговата красота е в изобилието от стилове. На борда на Costa Pacifica всичко впечатлява и ви забавлява, а въодушевлението никога не спира с Гранд При симулатора, невероятната открита палуба с подвижен стъклен покрив и вечерно кино, театъра оборудван с най-модерните технологии и уникален звук.
Ще прекарате незабравими мигове на Costa Pacifica и ще може да си ги припомняте винаги само като си пуснете саундтрака на вашата ваканция.
 
Какво да очаквате
Музиката е главният герой на борда на Costa Pacifica: композирана и подбрана от музикалния директор Мауро Пагани, тя ще ви придружава с различен ритъм и стил из целия кораб. Ако желаете дори бихте могли да запишете собствено CD в единственото по рода си звукозаписно студио.
 
Акценти
Освен музиката, Costa Pacifica, който е един от най-големите във флота на Costa, предлага безкрайни възможности за забавление и развлечение (от модерната дискотека Disco Fever на два етажа до елегантния Wien Wien, виенски салон с класически изпълнения), спа център с разнообразни терапии и процедури и отлични съоръжения и атракции за деца, всичко това на една доста сносна цена.
 
Пасажери
Корабите на Costa са подходящи за млади двойки, соло пасажери и семейства, които предпочитат атмосфертата на големия град с много кафенета, непрестанни забавления, късните вечери, шумните шоа и изобилната кухня.
 
Подходящ начин на обличане
Ежедневен стил. За Гала вечерите - спортно - елегантен.
 
Бакшиши (препоръка)
Валутата на борда е евро (Европа/Средиземноморски круизи) или Щатски долар (Карибите).
За всички хотелски услуги на борда ежедневно ще бъде начислена такса обслужване към бордовата сметка на всеки пасажер. За 2010 и 2011 следните такси са приложими:
• 7 евро на ден на пасажер за всички круизи до 8 дни или 6 евро на ден на пасажер за по-дълги маршрути.
• 11 долара на ден на пасажер за круизи в Карибите на Costa Fortuna и Costa Atlantica от Форт Лодърдейл.
• 9 долара на ден на пасажер за 4-5-6 дневни мини круизи в Далечния Изток на Costa Allegra,Costa Classica и Costa Romantica.
• 9 долара на ден на пасажер за круизи в Южна Америка и пролетни трансатлантически круизи на Costa Concordia, Costa Magica и Costa Victoria.
На деца под 14 год. не се начислява такса обслужване. На деца между 14 и 17 год. се начислява 50% от горепосочените такси.