Ескурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02/9533441
02/9533442
факс: 02/9533446
www.ines.bg КОНТАКТИ НОВА ГОДИНА
2011
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ !!! LAST MINUTE
ОФЕРТИ
 
По държави

Флотилия Costa Cruises, кораб Costa Serena (4*)

 

Costa Serena (4*)
 
Корабни данни:
 
Круиз линия: Costa Cruises
Година на пускане на вода: 2007
Размер на кораба: Голям курортен кораб
Тонаж: 114,500 t.
Палуби: 14
Брой каюти: 1500
Каюти с балкон: 505
Екипаж: 1100
Брой пасажери: 3000
Съотношение пасажери към екипаж: 2,7:1
Флаг: Италия
 
- Общо 1500 каюти, включително: 87 с директен достъп до Samsara Spa, 505 каюти с балкон, 58 апартамента с балкон, 12 апартамента с директен достъп до Samsara Spa.
- 5 ресторанта, включително два специализирани (Club Bacco и Samsara Restaurant) срещу допълнителна такса и предварителна резервация.
- 13 бара, включително Cognac & Cigar Bar (място за пушачи) и Coffee & Chocolate Bar.
- 5 джакузита, 4 басейна, два с подвижен покрив, един за деца и водна пързалка.
- Samsara Spa: 6000 m² на две нива с фитнес център, Тасасотерапия, масажни кабинети, сауна, турска баня, солариум.
- Спортно игрище, палуба с басейни и подвижен стъклен покрив и огромен екран.
- Театър на три нива, казино и дискотека.
- Гранд При симулатор.
- Виртуален свят, детски клуб с PlayStation игри.
 
Оставете се да бъдете съблазнени от елегантната и уютна атмосфера на Costa Serena – кораб вдъхновен от класическите легенди. Юпитер, Аполон, Бакхус, Клио….всички божества на античния свят ще ви пленят с уникалния си чар и златна аура във всички елементи от кораба.
Кораб вдъхновен от радостта, комфорта и релакса: барове и ресторанти, просторни панорамни палуби, басейни със стъклен покрив, виртуална реалност и спортни занимания, в които да предизвикате приятелите си докато плавате из морските води.
6000 квадратни метра площ на два етажа са изцяло посветени на вашата добра форма в Samsara Spa – един от най-големите спа центрове по море.
 
Какво да очаквате
От класическо до модерно изкуство: Costa Serena очарова гостите си с многобройни произведения на изкуството, изложени на борда благодарение на съвместното сътрудничество с редица международно признати творци.
 
Акценти
Samsara Spa и салона за красота предлагат на гостите първокласни терапии и процедури, а двуетажния фитнес е един от най-големите по вода. Кухнята на борда е дело на Еторе Бокия, главен готвач на Grand Hotel Villa Serbelloni в Беладжио и награден от Мишелин. Два от четирите басейна на борда са покрити с подвижен стъклен покрив, който ви позволява да се наслаждавате на слънчевите лъчи и водата по всяко време на годината.
 
Пасажери
Корабите на Costa са подходящи за млади двойки, соло пасажери и семейства, които предпочитат атмосфертата на големия град с много кафенета, непрестанни забавления, късните вечери, шумните шоа и изобилната кухня.
 
Подходящ начин на обличане
Ежедневен стил. За Гала вечерите - спортно - елегантен.
 
Бакшиши (препоръка)
Валутата на борда е евро (Европа/Средиземноморски круизи) или Щатски долар (Карибите).
За всички хотелски услуги на борда ежедневно ще бъде начислена такса обслужване към бордовата сметка на всеки пасажер. За 2010 и 2011 следните такси са приложими:
• 7 евро на ден на пасажер за всички круизи до 8 дни или 6 евро на ден на пасажер за по-дълги маршрути.
• 11 долара на ден на пасажер за круизи в Карибите на Costa Fortuna и Costa Atlantica от Форт Лодърдейл.
• 9 долара на ден на пасажер за 4-5-6 дневни мини круизи в Далечния Изток на Costa Allegra,Costa Classica и Costa Romantica.
• 9 долара на ден на пасажер за круизи в Южна Америка и пролетни трансатлантически круизи на Costa Concordia, Costa Magica и Costa Victoria.
На деца под 14 год. не се начислява такса обслужване. На деца между 14 и 17 год. се начислява 50% от горепосочените такси.