Ескурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02/9533441
02/9533442
факс: 02/9533446
www.ines.bg КОНТАКТИ НОВА ГОДИНА
2011
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ !!! LAST MINUTE
ОФЕРТИ
 
По държави

Флотилия Celebrity Cruises, кораб Celebrity Constellation (5*)

Celebrity Constellation (5*)
 
Корабни данни:
 
Круиз линия: Celebrity Cruises
Година на пускане на вода: 2002
Размер на кораба: Голям курортен кораб
Тонаж: 90,228 t
Дължина на кораба: 294 m
Палуби: 11
Брой каюти: 975
Каюти с балкон: 590
Екипаж: 999
Брой пасажери: 1950/2450
Съотношение пасажери към екипаж: 1.9/2.4:1
Флаг: Малта
 
Constellation, най-новото попълнение на линията Celebrity от клас Millenium, предлага висококласна круиз атмосфера на конкурентна цена. От изобилието на каюти с изглед до модерния спа център AquaSpa, корабът предоставя модерни удобства и обслужване. Откакто Constellation е пуснат на вода май 2002 прекарва зимите в Карибския регион, а летата в Северна Европа. Корабът привлича североамериканци и европейци, търсещи характеристиките на мега кораб - шест ресторанта, осем бара, три басейна за начинаещи.
 
Какво да очаквате
Пасажерите на борда на Constellation трябва да очакват последните новости в круиз технологиите и обслужването. Корабът предлага висококласна кухня - два луксозни ресторанта и необикновено високо съотношение в полза на каютите с изглед. Обслужването е отлично, както и общите площи - от триетажния Celebrity Theatre до трите басейна на последната палуба.
 
Акценти
Constellation е дом да две интернет кафенета, мултимилионна (в долари) колекция от произведения на изкуството, търговски център, просторен спа и фитнес център и забавна програма, включваща представления на Cirque du Soleil в салона за наблюдения и коктейли.
 
Пасажери
Constellation се харесва на млади и големи пасажери, въпреки, че преобладават от 40-те и нагоре, североамериканци, европейци и азиатци. Повечето пътуващи са от по-заможната средна класа, оценяващи богатството от възможности за хранене и развлечения. Обикновено семействата преобладават през летните месеци, когато програмата за деца засилва динамиката си. Въпреки, че има весела вечерна сцена, Constellation не е традиционния парти кораб. Но, Fortunes Casino и многото барове често са доста оживени от ранна утрин.
 
Подходящ начин на обличане
Независимо дали сте на борда или в пристанище стилното облекло винаги се приема добре. За по-топъл климат това включва панталони за разходка и ризи тип "поло", бански и нещо връхно над банските, леки широки или обикновено панталони и лек пуловер. При по-хладен климат, се препоръчват непретенциозни дрехи, които могат да се обличат едни върху други за затопляне и комфорт, както и дъждобран и чадър, непромокаеми ръкавици и шапка.

Разумно е да вземете удобни обувки с гумена подметка, шапка, очила и добър крем против слънчево изгаряне с подходящ фактор.

Вечерите на борда на корабите на линията Celebrity включват два типа обличане: "Smart Casual and Above" (елегантно непретенциозен) и "Formal" (официален).

Елегантно непретенциозен
Дами: Поли или панталони (без дупки, кръпки, разкъсвания) допълнени от пуловер или блуза.
Господа: Панталони (без дупки, кръпки, разкъсвания) със спортни ризи или пуловери. Ризи с ръкави.
Бележка: Tишърти, бански костюми, халати, боси крака, потници, бейзболни шапки и облекло за басейна не са разрешени в основния ресторант, нито в алтернативните ресторанти по което и да е време. Шорти и джапанки не са позволени във вечерните часове. В допълнение, отправена е молба към гостите да следват препоръките на елегантно непретенциозния стил при посещение на театър "Celebrity" за всички вечерни представления.

Официален
Дами: Рокля за коктейл, наметало или шик костюм с панталон
Господа: Смокинг, костюм или вечерно сако и панталон

Ежедневната програма доставяна по каютите и налична при бюро "Връзки с клиенти", ще ви напътства по отношение на подходящия начин на обличане.
 
Бакшиши (препоръка)
11.50 долара на човек на ден се добавя към бордовата сметка на всеки пасажер (12 USD за гости на Concierge Class и Aqua Class, 15 USD за гости в апартаментите) . Може да коригирате тази сума като посетите бюро "Обслужване на клиенти" преди края на круиза.
Към покупките от бара и на вино се начисляват допълнително 15% към сметката, а към спа процедурите 10%. Валутата на борда е щатски долар.