Ескурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02/9533441
02/9533442
факс: 02/9533446
www.ines.bg КОНТАКТИ НОВА ГОДИНА
2011
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ !!! LAST MINUTE
ОФЕРТИ
 
По държави

Флотилия Celebrity Cruises, кораб Celebrity Solstice (5*)

 

Celebrity Solstice (5*)
 
Корабни данни:
 
Круиз линия: Celebrity Cruises
Година на пускане на вода: 2008
Размер на кораба: Голям курортен кораб
Тонаж: 122,000 t
Дължина на кораба: 315 m
Палуби: 14
Брой каюти: 1426
Каюти с балкон: 1216
Екипаж: 1253
Брой пасажери: 2852/3145
Съотношение пасажери към екипаж: 2.2/2.5:1
Флаг: Малта
 
С пускането си на вода и първото си плаване през декември 2008 г., Celebrity Solstice предлага на своите пасажери една свежа доза великолепие и изисканост. Този голям курортен кораб с 2850 пасажери на борда омайва с безкрайни възможности от храни, напитки, забавления и релакс. За малките, пълните с игри Fun Factory и X-Club са гаранция за приятни мигове, с богат избор от образователни компютърни игри до клуб за танци за тийнейджърите.
 
Какво да очаквате
Най-новият кораб на Celebrity може да се похвали с първата на вода възможност за демонстрация на изработка на предмети на изкуството от стъкло. В партньорство с базираният в Ню Йорк Музей на Стъклото Corning, Solstice ще показва на своите гости на горната палуба обдухване на стъкло в специално студио, с лекции на живо и демонстрации, извършвани от артисти по стъкло.
 
Акценти
Между впечатляващата палитра от фоайета и барове на борда на Solstice са винен бар с професионален сомелиер; елегантен бутик ресторант; дискотека, оборудвана с последни технологии и плазмени екрани; луксозно фоайе с витрини и прозорци от пода до тавана. Друго известно място е мартини-бара и прилежащия Crush, с уединена маса пълна с лед, където пасажерите могат да опитат хайвер с различни сортове вино.
 
Пасажери
За първи път на вода се появяват и новата серия каюти AquaClass и фамилните каюти Veranda - всяка една от тях предназначена за пасажери с различни желания. В допълнение Celebrity въвежда на борда на Solstice любими елементи, като Fortunes Casino и Michael's Club.
 
Подходящ начин на обличане
Независимо дали сте на борда или в пристанище стилното облекло винаги се приема добре. За по-топъл климат това включва панталони за разходка и ризи тип "поло", бански и нещо връхно над банските, леки широки или обикновено панталони и лек пуловер. При по-хладен климат, се препоръчват непретенциозни дрехи, които могат да се обличат едни върху други за затопляне и комфорт, както и дъждобран и чадър, непромокаеми ръкавици и шапка.

Разумно е да вземете удобни обувки с гумена подметка, шапка, очила и добър крем против слънчево изгаряне с подходящ фактор.

Вечерите на борда на корабите на линията Celebrity включват два типа обличане: "Smart Casual and Above" (елегантно непретенциозен) и "Formal" (официален).

Елегантно непретенциозен
Дами: Поли или панталони (без дупки, кръпки, разкъсвания) допълнени от пуловер или блуза.
Господа: Панталони (без дупки, кръпки, разкъсвания) със спортни ризи или пуловери. Ризи с ръкави.
Бележка: Tишърти, бански костюми, халати, боси крака, потници, бейзболни шапки и облекло за басейна не са разрешени в основния ресторант, нито в алтернативните ресторанти по което и да е време. Шорти и джапанки не са позволени във вечерните часове. В допълнение, отправена е молба към гостите да следват препоръките на елегантно непретенциозния стил при посещение на театър "Celebrity" за всички вечерни представления.

Официален
Дами: Рокля за коктейл, наметало или шик костюм с панталон
Господа: Смокинг, костюм или вечерно сако и панталон

Ежедневната програма доставяна по каютите и налична при бюро "Връзки с клиенти", ще ви напътства по отношение на подходящия начин на обличане.
 
Бакшиши (препоръка)
11.50 долара на човек на ден се добавя към бордовата сметка на всеки пасажер (12 USD за гости на Concierge Class и Aqua Class, 15 USD за гости в апартаментите) . Може да коригирате тази сума като посетите бюро "Обслужване на клиенти" преди края на круиза.
Към покупките от бара и на вино се начисляват допълнително 15% към сметката, а към спа процедурите 10%. Валутата на борда е щатски долар.