Ескурзии Почивки Круизи

bg en tr
оферта: цена до:
 
София
бул."Витоша"131 А
Тел.:
02/9533441
02/9533442
факс: 02/9533446
www.ines.bg КОНТАКТИ НОВА ГОДИНА
2011
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ !!! LAST MINUTE
ОФЕРТИ
 
По държави

Флотилия Celebrity Cruises, кораб Celebrity Summit (5*)

Celebrity Summit (5*)
 
Корабни данни:
 
Круиз линия: Celebrity Cruises
Година на пускане на вода: 2001
Размер на кораба: Голям курортен кораб
Тонаж: 91,000 t
Дължина на кораба: 294 m
Палуби: 11
Брой каюти: 975
Каюти с балкон: 590
Екипаж: 999
Брой пасажери: 1950/2450
Съотношение пасажери към екипаж: 1.9/2.4:1
Флаг: Малта
 
Като един от четирите кораба в класа Millennium, Summit е и един от най-големите в компанията Celebrity. С възможност да приеме до 1950 пасажери в елегантна обстановка, Summit е известен и със своите приятни детайли - висша кухня, представления на трупа от световноизвестния цирк Cirque du Soleil и спа, която е една от най-добрите на вода. Корабът е харесван и за своите партита покрай басейна, танцови клубове и огромно фитнес пространство..
 
Какво да очаквате
Круиз на борда на Summit е прекрасно съчетание от официално и лежерно. Вечерното облекло се преплита с банските, а пасажерите са от безгрижни младоженци до младите по душа.
 
Акценти
Корабът е дом на колекция от произведения на изкуството, която се състои от над 500 музейни експоната. AquaSpa предлага впечатляващо меню от процедури и терапии. Безжичен интернет е налице във всяка точка на кораба - добри новини и за работохолиците.
 
Пасажери
Докато Summit не е насочен специално към семействата, двойките с деца от всички възрасти са нещо обичайно. 30-, 40-, и 50-годишни - двойки, соло пътуващи и групи формират болшинството пасажери. Преобладава групата на средната и над средната класа. Европейците харесват този кораб заради стилния декор и опростената елегантност, а хората от различни краища на света допълват чувството на мултинационалност на борда.
 
Подходящ начин на обличане
Независимо дали сте на борда или в пристанище стилното облекло винаги се приема добре. За по-топъл климат това включва панталони за разходка и ризи тип "поло", бански и нещо връхно над банските, леки широки или обикновено панталони и лек пуловер. При по-хладен климат, се препоръчват непретенциозни дрехи, които могат да се обличат едни върху други за затопляне и комфорт, както и дъждобран и чадър, непромокаеми ръкавици и шапка.

Разумно е да вземете удобни обувки с гумена подметка, шапка, очила и добър крем против слънчево изгаряне с подходящ фактор.

Вечерите на борда на корабите на линията Celebrity включват два типа обличане: "Smart Casual and Above" (елегантно непретенциозен) и "Formal" (официален).

Елегантно непретенциозен
Дами: Поли или панталони (без дупки, кръпки, разкъсвания) допълнени от пуловер или блуза.
Господа: Панталони (без дупки, кръпки, разкъсвания) със спортни ризи или пуловери. Ризи с ръкави.
Бележка: Tишърти, бански костюми, халати, боси крака, потници, бейзболни шапки и облекло за басейна не са разрешени в основния ресторант, нито в алтернативните ресторанти по което и да е време. Шорти и джапанки не са позволени във вечерните часове. В допълнение, отправена е молба към гостите да следват препоръките на елегантно непретенциозния стил при посещение на театър "Celebrity" за всички вечерни представления.

Официален
Дами: Рокля за коктейл, наметало или шик костюм с панталон
Господа: Смокинг, костюм или вечерно сако и панталон

Ежедневната програма доставяна по каютите и налична при бюро "Връзки с клиенти", ще ви напътства по отношение на подходящия начин на обличане.
 
Бакшиши (препоръка)
11.50 долара на човек на ден се добавя към бордовата сметка на всеки пасажер (12 USD за гости на Concierge Class и Aqua Class, 15 USD за гости в апартаментите) . Може да коригирате тази сума като посетите бюро "Обслужване на клиенти" преди края на круиза.
Към покупките от бара и на вино се начисляват допълнително 15% към сметката, а към спа процедурите 10%. Валутата на борда е щатски долар.